Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 999g1984kcal293.4g0.1g89.7g0g
Siankylki, raaka250g802kcal37g0g73.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1249g951kcal23.5g193.6g2.5g12.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g325g91kcal1.9g19.3g0.6g8.1g
Palsternakka 375g238kcal1.9g44.2g1.5g16.9g
Paprika keltainen 425g128kcal4g21.7g0.8g8.5g
Paprika vihreä 425g90kcal4g10.6g1.3g8.1g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Lihaliemikuutio Maggi83g231kcal7.4g5.8g19g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8760g9167kcal752.6g614.6g379.2g116.8g
Valittu annoskoko4380g4583kcal376.3g307.3g189.6g58.4g
Annoskoko puolitettuna2190g2292kcal188.2g153.7g94.8g29.2g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933