Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g1200g900kcal204g0g9.6g0g
Perunasipulisekoitus 500g1500g1020kcal24g223.5g1.5g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g750g450kcal7.5g33.8g30g4.5g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g900g270kcal18g27g3.6g22.5g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g30g66kcal5.1g5.1g2.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8760g5412kcal517.2g578.8g94.8g54.2g
Valittu annoskoko4380g2706kcal258.6g289.4g47.4g27.1g
Annoskoko puolitettuna2190g1353kcal129.3g144.7g23.7g13.6g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556