Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore1050g105kcal6.3g17.8g1.1g7.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g875g219kcal11.4g36.8g1.8g0g
Hunajameloni kuorittu 525g193kcal3.3g41g0.5g4.2g
Cantaloupe meloni525g105kcal3.2g21.5g0.5g4.7g
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.4g3.7g
Viinietikka balsami79g28kcal0g0.8g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl70g616kcal0g0g70g0g
Paprika punainen 105g31kcal1g4.7g0.4g2g
Paprika keltainen 88g26kcal0.8g4.5g0.2g1.8g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8764g2755kcal60.6g267.2g150g48.2g
Valittu annoskoko4382g1378kcal30.3g133.6g75g24.1g
Annoskoko puolitettuna2191g689kcal15.2g66.8g37.5g12.1g
Arvot/100g100g31kcal0.7g3g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276552