Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton2002g2162kcal452.4g0g36g0g
Pekoni atria1001g3503kcal150.1g0g300.3g0g
Sieni rouskut, suolattu 641g167kcal10g14.7g3.2g18.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g661kcal4g6g70.1g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni501g651kcal15g10g65.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8768g14370kcal1269.4g74.4g949.8g38.8g
Valittu annoskoko4384g7185kcal634.7g37.2g474.9g19.4g
Annoskoko puolitettuna2192g3592kcal317.4g18.6g237.5g9.7g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.8g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489