Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 132g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Porkkana 29g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g175g32kcal1.8g6g0.2g0g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)29g36kcal2.6g0.8g2.3g0g
Timjami 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.9g2.2kcal0.1g0.2g0g0.4g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 44g76kcal3.3g1g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana878g392kcal19g30.8g19.4g5.8g
Valittu annoskoko439g196kcal9.5g15.4g9.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna220g98kcal4.8g7.7g4.9g1.5g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804