Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g22g70kcal1.9g14.9g0.3g1.5g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g22g79kcal1.6g16.7g0.5g0.7g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan33g115kcal2.8g25g0g0.3g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g12g15kcal0.3g0.7g1.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkoviini kuiva 77g53kcal0.2g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana879g730kcal15g120.6g8.4g7.2g
Valittu annoskoko439g365kcal7.5g60.3g4.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna220g183kcal3.8g30.2g2.1g1.8g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275