Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty262g367kcal13.5g73.3g1.8g8.9g
Purjosipuli 33g7.5kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen66g13kcal0.4g2.5g0.2g0.9g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 79g237kcal16.8g0.5g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana879g1250kcal62.6g154.2g42g21g
Valittu annoskoko439g625kcal31.3g77.1g21g10.5g
Annoskoko puolitettuna220g313kcal15.7g38.6g10.5g5.3g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311