Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka73g102kcal16.8g0g3.7g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 29g37kcal6.1g0g1.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g88g21kcal1.6g2.6g0.4g1.7g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss13g50kcal1.5g6.2g2.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.8g15kcal0.8g0.7g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g58g50kcal0.8g2.6g4.1g0.2g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g15g15kcal0.4g0.4g7.9g0g
Voi 12g85kcal0.1g0g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana878g748kcal56.2g25g60.4g3.8g
Valittu annoskoko439g374kcal28.1g12.5g30.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna220g187kcal14.1g6.3g15.1g1g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653