Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 113g121kcal26g0g1.7g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g56g41kcal1.4g9.5g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Timjami 1.1g3.2kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Punaviini 28g20kcal0.1g0.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g8.4g10kcal0.1g1.9g0g0g
Ruusukaali 113g28kcal1.6g2.2g0.6g2.8g
Pinaatti 113g15kcal1.8g0.4g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana878g533kcal62.8g30.4g11.2g10g
Valittu annoskoko439g266kcal31.4g15.2g5.6g5g
Annoskoko puolitettuna220g133kcal15.7g7.6g2.8g2.5g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680