Kasvispasta

1. Kuori ja lohko sipuli.

Hienonna valkosipulinkynnet.

Leikkaa kesäkurpitsa, munakoiso ja paprika kuutioiksi.

2. Levitä kasvikset uunipellille.

Mausta oreganolla, kasvisöljylllä ja viinietikalla.

Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.

3. Keitä pasta.

4. Halkaise kirsikkatomaatit ja sekoita ne kasvisten joukkoon.

Kypsennä uunissa vielä viitisen minuutia.

5. Sekoita pasta ja kasvikset keskenään.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 97g18kcal0.5g2.4g0.4g0.7g
Munakoiso 92g21kcal0.5g2.8g0.2g2.3g
Paprika, punainen69g18kcal0.6g3.2g0.3g1.4g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oregano, kuivattu 1.9g5.7kcal0.2g0.4g0.2g0.8g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.9g1.8kcal0g0.3g0g0g
Ruispasta, Torino30g105kcal3.9g20.1g0.7g1.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana879g441kcal14.2g71.2g8.2g18.4g
Valittu annoskoko440g221kcal7.1g35.6g4.1g9.2g
Annoskoko puolitettuna220g110kcal3.6g17.8g2.1g4.6g
Arvot/100g100g50kcal1.6g8.1g0.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172210