Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g1199g1319kcal215.8g21.6g39.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g799g200kcal10.4g33.6g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 240g260kcal18.9g39.1g1.4g5g
Rypsiöljy 60g530kcal0g0g59.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 32g97kcal3g4.3g7.5g0.5g
Suolapähkinä 12g72kcal3g1.2g6g0.9g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g1199g1607kcal69.2g291g16.1g41.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g8364kcal649.4g813.8g266g109.6g
Valittu annoskoko4392g4182kcal324.7g406.9g133g54.8g
Annoskoko puolitettuna2196g2091kcal162.4g203.5g66.5g27.4g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612