Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g1384g1315kcal96.9g207.6g13.8g110.7g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g1203g4091kcal168.5g0g373g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g963g193kcal24.1g11.6g4.8g0g
Sipuli (kuorittu)361g98kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g120g125kcal9.5g19.6g0.7g2.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 301g993kcal6g9g105.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g271kcal0g0g30.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g220kcal0.3g0.3g24.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g14609kcal620g530.8g1105g238.4g
Valittu annoskoko4392g7304kcal310g265.4g552.5g119.2g
Annoskoko puolitettuna2196g3652kcal155g132.7g276.3g59.6g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701