Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1200g660kcal19.2g158.2g2g10.2g
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 160g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 480g1092kcal24.3g84.1g67.6g27.8g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g240g864kcal55.2g0g72g0g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g12471kcal648.8g537.4g869.8g91g
Valittu annoskoko4392g6235kcal324.4g268.7g434.9g45.5g
Annoskoko puolitettuna2196g3118kcal162.2g134.4g217.5g22.8g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675