Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g1440g8208kcal328.3g280.8g714.2g86.4g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti360g2041kcal88.2g50g165.2g0g
Saksanpähkinä 216g1469kcal31.8g7.1g140.9g34.3g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g360g1346kcal82.8g0g111.6g100.8g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g216g22kcal3.2g0g1.3g183.6g
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g26173kcal1068.6g675.8g2266.4g810.2g
Valittu annoskoko4392g13086kcal534.3g337.9g1133.2g405.1g
Annoskoko puolitettuna2196g6543kcal267.2g169g566.6g202.6g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200