Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g1351g1419kcal196g60.8g27g74.3g
Sipuli 586g177kcal7.3g28.1g1.2g10g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2252g563kcal29.3g94.6g4.5g0g
Valkosipuli 135g146kcal10.7g22g0.8g2.8g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 68g478kcal0g0g54.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g5567kcal486.6g411g175.2g174.2g
Valittu annoskoko4392g2784kcal243.3g205.5g87.6g87.1g
Annoskoko puolitettuna2196g1392kcal121.7g102.8g43.8g43.6g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740