Helpoin makaronilaatikko (with a twist)

1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

2. Sulata voi ja voitele uunivuoka.

3. Ruskista jauheliha sekä sipuli ja lisää mausteet.

4. Sekoita keskenään jauhelihasekoitus, makaronit ja juustoraaste ja kaada uunivuokaan.

5. Lämmitä pannulla vesi ja sulata sekaan demi-glace.

6. Kumoa liemi uunivuokaan.

7. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia.

Voilá!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen960g1334kcal182.4g0g67.2g0g
Makaroni ( tumma Torino )960g3360kcal172.8g566.4g37.4g57.6g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss360g1116kcal86.4g2.9g82.8g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)480g336kcal57.6g14.4g4.8g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi240g24kcal3.6g3.6g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 24g77kcal3.6g4.4g3.1g9g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g24g175kcal0.2g0.2g19.2g0g
Rypsiöljy 48g425kcal0g0g48g0g
Vehnäjauho, sunnuntai72g252kcal8.6g51.1g1.5g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g14198kcal1030.4g1286g528g137.6g
Valittu annoskoko4392g7099kcal515.2g643g264g68.8g
Annoskoko puolitettuna2196g3550kcal257.6g321.5g132g34.4g
Arvot/100g100g162kcal11.7g14.6g6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416611