Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)2176g696kcal71.8g97.9g0g0g
Sokeri 653g2650kcal0g652.2g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen290g2089kcal0g0g232.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1273g4368kcal129.7g891.1g15.3g44.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g19606kcal403g3282.4g494.8g89.2g
Valittu annoskoko4392g9803kcal201.5g1641.2g247.4g44.6g
Annoskoko puolitettuna2196g4902kcal100.8g820.6g123.7g22.3g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76172