Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl45g396kcal0g0g45g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)720g964kcal143.9g0g43.2g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g300g750kcal42g10.2g60g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto180g504kcal34.2g0g39.6g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1499g615kcal21g121.4g4.5g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g899g585kcal14.4g134.9g0.9g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g750g1124kcal12g26.2g112.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g9873kcal535g585.4g611.2g0g
Valittu annoskoko4392g4936kcal267.5g292.7g305.6g0g
Annoskoko puolitettuna2196g2468kcal133.8g146.4g152.8g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94267