Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 193g58kcal2.4g9.3g0.4g3.3g
Purjosipuli 701g161kcal12.7g16.8g1.4g14.7g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35.1g0g
Kasvisliemikuutio 39g118kcal3.7g5.2g9.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 1753g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 1402g1509kcal118.2g196.3g4.9g98.2g
Persilja 175g48kcal2.4g1.9g0.4g14g
Ruohosipuli 70g16kcal1g1.2g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8792g4499kcal285.2g470.6g103.8g266.2g
Valittu annoskoko4396g2249kcal142.6g235.3g51.9g133.1g
Annoskoko puolitettuna2198g1125kcal71.3g117.7g26g66.6g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910