Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g1200g1320kcal216g21.6g39.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g800g200kcal10.4g33.6g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 240g260kcal19g39.1g1.4g5g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 32g98kcal3g4.3g7.5g0.5g
Suolapähkinä 12g72kcal3g1.2g6g0.9g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g1200g1608kcal69.2g291.2g16.1g41.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8792g8372kcal650g814.2g266.2g109.8g
Valittu annoskoko4396g4186kcal325g407.1g133.1g54.9g
Annoskoko puolitettuna2198g2093kcal162.5g203.6g66.6g27.5g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612