Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2308g417kcal12.9g57.7g9.2g16.2g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio147g323kcal11.8g38.2g11g0g
Vesi, vesijohtovesi 1049g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g874g2448kcal166.1g0.3g192.3g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu18g157kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8792g6690kcal381.6g192.4g460g32.4g
Valittu annoskoko4396g3345kcal190.8g96.2g230g16.2g
Annoskoko puolitettuna2198g1673kcal95.4g48.1g115g8.1g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965