Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore25g7kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.3g9kcal0.6g0g0.7g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g6.3g2.4kcal0.2g0.2g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%6.3g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.9g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g65kcal3g3.6g4.2g1.2g
Valittu annoskoko44g32kcal1.5g1.8g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g16kcal0.8g0.9g1.1g0.3g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4.1g4.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727