Perunavuoka

Paista jauheliha, mausta suolalla, pippurilla, valkosipulilla ja basilikalla, lisää yrtti-tomaattimurska, sekoita.

Laita uunivuokaan peruna-suikaleet ja peruna-sipuli-suikaleet, lisää suolaa, sekoita joukkoon jauheliha-mössö ja lopuksi kerma.

Paista uunissa 200 astetta noin tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Teija67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g8.8g6.3kcal0.1g1.4g0g0g
Perunasipulisekoitus (Pirkka), annos 500g8.8g5.9kcal0.1g1.3g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen7g10kcal1.3g0g0.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.5g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)7g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)8.8g7.5kcal0.1g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g80kcal4.6g7.2g3.4g0.2g
Valittu annoskoko44g40kcal2.3g3.6g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g20kcal1.2g1.8g0.9g0.1g
Arvot/100g100g91kcal5.2g8.2g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249114