Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore11g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g8.8g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Hunajameloni kuorittu 5.3g1.9kcal0g0.4g0g0g
Cantaloupe meloni5.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Purjosipuli 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Viinietikka balsami0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Paprika punainen 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g28kcal0.4g2.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko44g14kcal0.2g1.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g7kcal0.1g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g32kcal0.5g2.7g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276552