Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 8.8g3.4kcal0g0.6g0g0.2g
Karpalo 9g2.9kcal0g0.3g0.1g0.3g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow4.4g15kcal0.5g3.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g42kcal1g8g0.4g1g
Valittu annoskoko44g21kcal0.5g4g0.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g11kcal0.3g2g0.1g0.3g
Arvot/100g100g48kcal1.1g9g0.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832