Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Valkuainen (100g)7.1g3kcal0.7g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.6g1kcal0.1g0g0.4g0g
Taloussuklaa, Fazer7.8g40kcal0.3g4.4g2.4g0.4g
Vispikerma Flora 20%20g43kcal0.6g1g3.9g0g
Marianne suklaarakeet5.9g28kcal0.2g4.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g237kcal4.4g19.2g16.2g0.8g
Valittu annoskoko44g118kcal2.2g9.6g8.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g59kcal1.1g4.8g4.1g0.2g
Arvot/100g100g268kcal5g21.7g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410