Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 3.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g12g5.9kcal0.2g0.9g0.2g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g6.3g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g64kcal5g3.2g3.4g0.6g
Valittu annoskoko44g32kcal2.5g1.6g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g16kcal1.3g0.8g0.9g0.2g
Arvot/100g100g73kcal5.7g3.6g3.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484