Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)18g20kcal2.2g0.3g1.1g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 9g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaa 3.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 5.2g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g61kcal5g4.4g2.2g0.8g
Valittu annoskoko44g31kcal2.5g2.2g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g15kcal1.3g1.1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5g2.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451201