Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 2.6g5.9kcal0.1g0.5g0.4g0.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 2.6g5.2kcal0g0g0.5g0.1g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g59kcal1.8g12g0.2g0.6g
Kauralese 2.6g9kcal0.5g1.2g0.2g0.5g
Vehnälese 1g2.4kcal0.1g0.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g187kcal5g29g4.6g3.6g
Valittu annoskoko44g94kcal2.5g14.5g2.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna22g47kcal1.3g7.3g1.2g0.9g
Arvot/100g100g213kcal5.7g33g5.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369