Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 16g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Purjosipuli 5.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%2.7g6.8kcal0.4g0.1g0.5g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g0.8g0.5kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g1.4g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g36kcal1.4g2.4g2.2g0.4g
Valittu annoskoko44g18kcal0.7g1.2g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g9kcal0.4g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g41kcal1.6g2.7g2.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977