Poropiirakka

Pohja:
2 ¾ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl mustaleimaemmentalia raasteena
125 g margariinia
½ dl kylmää vettä

Täyte:
1 sipuli
125 g kylmäsavustettua poroa
200 g raejuustoa
1 ½ dl mietoa kermajuustoa raasteena (esim.

Oltermanni)
2 munaa
2 dl kevytkermaa
1 dl persiljasilppua
2 tl piparjuuritahnaa
mustapippuria

Pinnalle:
1 dl mustaleimaemmentalia raasteena

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Iinuliinu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai6g21kcal0.7g4.2g0.1g0.2g
Oivariini, 60 (100g)4.4g24kcal0g0g2.6g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Emmental, punaleima 17%6g17kcal2g0g1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g7g4.9kcal0.8g0.2g0.1g0g
Kylmäsavustettu poronpaistileike (Kylmänen), annos 2g4.6g7.2kcal1.5g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)3.9g8.5kcal0.5g0g0.7g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g7g8.4kcal0.2g0.3g0.7g0g
Persilja 1.8g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g185kcal11.4g9.6g10.6g0.6g
Valittu annoskoko44g92kcal5.7g4.8g5.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g46kcal2.9g2.4g2.7g0.2g
Arvot/100g100g209kcal12.9g10.8g12g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314891