Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Vehnälese, Liperin mylly4.7g6.7kcal0.7g0.4g0.3g2.6g
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Kidneypapu, suolaliemessä12g13kcal0.9g2.2g0.1g1g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g161kcal11.8g5.2g10.6g7.2g
Valittu annoskoko44g80kcal5.9g2.6g5.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna22g40kcal3g1.3g2.7g1.8g
Arvot/100g100g182kcal13.3g5.9g12g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540