Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.6g2.2kcal0.3g0.2g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g16g57kcal2g11.6g0.3g0.5g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g11g20kcal1.6g2.3g0.5g4.8g
Rypsiöljy rainbow2.7g25kcal0g0g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g207kcal7.8g28.2g7g10.6g
Valittu annoskoko44g104kcal3.9g14.1g3.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna22g52kcal2g7.1g1.8g2.7g
Arvot/100g100g235kcal8.8g32g7.9g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330