Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 11g7kcal0.4g0.5g0.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)5.5g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%2.7g7.7kcal0.8g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g117kcal12g1.4g7.2g0g
Valittu annoskoko44g59kcal6g0.7g3.6g0g
Annoskoko puolitettuna22g29kcal3g0.4g1.8g0g
Arvot/100g100g133kcal13.6g1.6g8.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722