Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g3.6g12kcal0.7g1.6g0.3g0.6g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl18g64kcal2.5g11.6g0.6g1g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g3.6g11kcal0.6g2g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g180kcal7.6g30.4g2.8g4.2g
Valittu annoskoko44g90kcal3.8g15.2g1.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna22g45kcal1.9g7.6g0.7g1.1g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.4g3.2g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910