Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 14g4.9kcal0.7g0.3g0g0.4g
Aura Gold homejuusto, Valio3.5g12kcal0.7g0g1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%3.9g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g0.4g1kcal0g0.1g0.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g49kcal3g1.6g3g0.8g
Valittu annoskoko44g24kcal1.5g0.8g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g12kcal0.8g0.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g55kcal3.4g1.8g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675