Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu12g42kcal1.4g8.4g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.9g1.2kcal0.1g0g0.5g0g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Voi 2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.4g4.7kcal0g0g0.5g0g
Appelsiini, kuorittu 6.1g2.9kcal0g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g226kcal6.8g27.2g10.2g0.2g
Valittu annoskoko44g113kcal3.4g13.6g5.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g57kcal1.7g6.8g2.6g0.1g
Arvot/100g100g256kcal7.7g30.8g11.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175429