Mantelileipä (Low Carb)

Vatkaa kananmunat.

Lisää partajugu tai rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Laita vasta sen jälkeen uuni lämpeämään.

Tee pellille 4-5 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Djpkhzo

Djpkhzo sanoi...

Siirry sivulle!

maanantai 10.05.2010 klo 01:31

Djpkhzo sanoi...

Tuossa siis originaali ohje ^

perjantai 21.05.2010 klo 20:33

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.3g0.1kcal0g0g0g1.1g
Leivinjauhe 1.7g3kcal0.1g0.6g0g0g
Seesaminsiemen (Risenta), annos 30g1.1g7kcal0.3g0g0.6g0.1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g12g73kcal2.9g0.8g6.6g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1.7g4.2kcal0.2g0.2g0.1g0.8g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 100g5.6g7.3kcal0.2g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g248kcal12.6g4g20g4g
Valittu annoskoko44g124kcal6.3g2g10g2g
Annoskoko puolitettuna22g62kcal3.2g1g5g1g
Arvot/100g100g281kcal14.3g4.5g22.6g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178414