Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 6.2g19kcal1.1g3g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5g8.3kcal1g0g0.5g0g
Amerikan Pekoni filee, HK1.7g2.8kcal0.4g0g1.6g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g60kcal5g6g4.4g1.4g
Valittu annoskoko44g30kcal2.5g3g2.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna22g15kcal1.3g1.5g1.1g0.4g
Arvot/100g100g68kcal5.7g6.8g5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917