Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.8g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Vehnälese 1.3g2.9kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Ruislese 1.1g3kcal0.2g0.3g0g0.4g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g3.1g12kcal0.4g1.7g0.3g0.3g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)9g33kcal1.1g6.5g0.2g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.8g0.2g0.4g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g190kcal6.6g35.2g1.6g4.4g
Valittu annoskoko44g95kcal3.3g17.6g0.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna22g48kcal1.7g8.8g0.4g1.1g
Arvot/100g100g215kcal7.5g39.8g1.8g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948