Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g5.2g19kcal1.5g0.1g1.4g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g16g3.4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Seiti fileitä Findus10g7.3kcal1.7g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.6g8.9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g5.2g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g88kcal7.4g2.8g5.2g0.8g
Valittu annoskoko44g44kcal3.7g1.4g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g22kcal1.9g0.7g1.3g0.2g
Arvot/100g100g100kcal8.4g3.2g5.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168