BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu7.7g5.1kcal0.2g1.1g0g0.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 10g3.4kcal0.5g0.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.6g13kcal0.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g43kcal3.2g2.6g2g0.8g
Valittu annoskoko44g21kcal1.6g1.3g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g11kcal0.8g0.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g48kcal3.6g2.9g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583