Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 7.7g25kcal0.8g5.1g0.1g0.3g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g8.4g8.9kcal1.6g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g8.8g7kcal0.1g0.6g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.2g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl14g4.2kcal0.6g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g112kcal7.2g12.2g3.6g1g
Valittu annoskoko44g56kcal3.6g6.1g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g28kcal1.8g3.1g0.9g0.3g
Arvot/100g100g127kcal8.1g13.8g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180