Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 11g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g14g5.6kcal0.2g0.6g0.3g0.4g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g65kcal6.2g2.4g3.4g1.2g
Valittu annoskoko44g33kcal3.1g1.2g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g16kcal1.6g0.6g0.9g0.3g
Arvot/100g100g73kcal7g2.7g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262