Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow28g5.6kcal0.8g0.6g0g0.7g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä3.1g5.7kcal0.1g0.4g0.4g0g
Vuohenjuusto President6.3g16kcal1.2g0g1.3g0g
Valkoviini kuiva 6.3g4.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g74kcal4.2g2g4.6g1.4g
Valittu annoskoko44g37kcal2.1g1g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna22g19kcal1.1g0.5g1.2g0.4g
Arvot/100g100g84kcal4.7g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744