Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.4g0g1.2g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)3.1g4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl7.3g39kcal1.9g0.9g3.2g1.2g
Vehnälese 1g2.4kcal0.1g0.2g0g0.4g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.9g6.4kcal0.3g0.1g0.5g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale2.5g1.5kcal0.3g0.1g0g1.8g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1g0.1kcal0g0g0g0.9g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g16g57kcal4.4g0.3g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g257kcal17.4g4.2g18.8g8.8g
Valittu annoskoko44g129kcal8.7g2.1g9.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna22g64kcal4.4g1.1g4.7g2.2g
Arvot/100g100g292kcal19.8g4.8g21.4g10g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181320