KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g21g29kcal3.3g0.5g1.5g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 13g18kcal0.4g4g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g10g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g112kcal8.2g11.8g3.4g0.2g
Valittu annoskoko44g56kcal4.1g5.9g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g28kcal2.1g3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.3g3.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396