Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 24g52kcal4.1g0g4g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.6g0.4kcal0.1g0g0g0.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 3.9g12kcal0.7g0g1g0g
Pinaatti 10g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g144kcal11.2g0.2g10.8g1g
Valittu annoskoko44g72kcal5.6g0.1g5.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g36kcal2.8g0.1g2.7g0.3g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.2g12.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280894