ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g42g87kcal7.6g0g6.3g0g
Fariinisokeri1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.9g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g189kcal15.2g3.8g12.6g0g
Valittu annoskoko44g95kcal7.6g1.9g6.3g0g
Annoskoko puolitettuna22g47kcal3.8g1g3.2g0g
Arvot/100g100g214kcal17.2g4.3g14.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307