Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.2g23kcal0g0g2.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.2g0.1g0.4g
Sokeri 10g41kcal0g10.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 6g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen12g4kcal0.4g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g228kcal3.2g40.4g5.4g1.2g
Valittu annoskoko45g114kcal1.6g20.2g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g57kcal0.8g10.1g1.4g0.3g
Arvot/100g100g257kcal3.6g45.4g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154